Espanyol
Esports Futbol 29/03/2014

Aguirre: "Fins al penal hem tingut opcions reals d'empatar o guanyar el partit"

L'entrenador ha lloat la feina dels seus jugadors durant els 90 minuts tot i la derrota en el derbi i no ha volgut polemitzar amb l'àrbitre

Ara
1 min
El tècnic de l'Espanyol, Javier Aguirre, parla amb l'entrenador del Barça, Gerardo Martino, durant el derbi / LLUÍS GENÉ / AFP PHOTO

BarcelonaJavier Aguirre ha posat molt bona nota als seus jugadors malgrat perdre el derbi contra el Barça a Cornellà-El Prat (0-1). El tècnic de l'Espanyol ha assegurat que els futbolistes "han fet el que han pogut" i que tots "han estat a l'altura de les circumstàncies".

"Ens queda la sensació que l'equip ha donat al camp tot el que podia donar. Ho ha intentat i fins al penal penso que hem tingut opcions reals d'empatar o guanyar el partit. Amb el penal i l'expulsió, ja ens han sobrat aquests minuts finals. És una sensació agredolça", ha comentat Aguirre a la sala de premsa.

L'entrenador periquito, que no ha volgut polemitzar sobre l'actuació arbitral –"no parlo de l'àrbitre", ha dit al principi–, ha assegurat que no ha vist repetida l'expulsió de Kiko Casilla. "Ell diu que abans li toca la pilota al pit. No he vist la jugada. No sé si podrem recórrer la targeta o no. En qualsevol cas, estic molt tranquil amb Germán [segon porter]".

Javier Aguirre també ha aclarit que Héctor Moreno s'ha fet un cop fort al còccix poc abans del descans. "És molt dolorós. Li he demanat que sortís al segon temps però no ha pogut continuar".

L'entrenador demana ara que els seus jugadors no es desanimin per la derrota i insisteix que l'objectiu de l'equip segueix sent els 42 punts –ara en té 40–. "A partir d'ara? Lluitar pels 42 punts, que ens farien tenir pràcticament l'objectiu de la permanència complert. Ens queda un pessic per fer-ho".

stats