Futbol Català
Esports Futbol 10/05/2011

Alberto Encinas: "El president del Premià assegura que els diners pendents arribaran al juny"

El tècnic premianenc pensa ja en el projecte de l'equip per la propera temporada

àngel Garreta
1 min
Alberto Encinas seguirà dirigint el Premià la propera temporada

Premià de MarLa crisi institucional i esportiva que viu el Premià va comportar, fa unes quantes setmanes, el quart canvi de tècnic a la banqueta de l'entitat durant la present temporada. Alberto Encinas, jove 'míster' que té bona part de la culpa del futur ascens del juvenil premianenc a Lliga Nacional, s'ha fet càrrec de la primera plantilla en el tram final de lliga. El club ha confirmat que comptarà amb ell per planificar la temporada que el Premià viurà a Primera Catalana.

Pel tècnic de la casa, el tram final de l'actual exercici és dur i suposa un mèrit molt alt "superar les adversitats de les darreres setmanes. Tot això té més valor del que la gent es pensa. Estem en una situació impossible de sostenir, sense encarregat de material i sense delegat". El propi entrenador i la seva plantilla van amenaçar la setmana passada amb no jugar davant l'Europa, però finalment la vaga es va desconvocar. "Sabem que la situació del Premià està molt complicada però fiar-nos del club és l'únic que ens queda. El president ens ha assegurat que els diners pendents arribaran al juny amb una subvenció" ha afirmat Encinas.

Mirant al futur, pel preparador premianenc la temporada vinent "s'ha de plantejar pensant en l'ordre i l'estabilitat. Els directius ens han de marcar una clara pauta esportiva. Enguany, tenir 50 jugadors i tants entrenadors no ha portat cap benefici per ningú". Alberto Encinas creu que "a Catalana necessitarem fer les coses bé des d'un principi i amb més gent de la casa".

stats