FUTBOL
Esports Futbol 25/07/2019

L'Andorra de Piqué demana a la Federació la plaça vacant del Reus a Segona B

Els clubs interessats tenen fins aquest divendres a la mitjanit per pagar l'aval

Efe
1 min
FC Andorra: L’ambiciós projecte de Piqué es juga l’ascens

Andorra la VellaEl Futbol Club Andorra, que dirigeix l'empresa Kosmos Holding del jugador del Barça Gerard Piqué, ha confirmat l'interès per adquirir la plaça vacant a Segona Divisió B després de la baixa del Reus. El club andorrà, que va ascendir a Tercera, ja ha enviat a la Reial Federació Espanyola de Futbol la sol·licitud formal i la seva intenció de pagar l'aval per aconseguir la plaça: en total són 452.022 euros.

Aquest divendres a la mitjanit acaba el termini per dipositar l'ingrés a un compte de la Federació i el mateix dia la Federació decidirà entre les ofertes presentades, entre les quals hi ha equips de Tercera de fora de Catalunya interessats, com el Zamora, el Jaén, l'Intercity i el Linares.

Un dels màxims favorits, pels mèrits esportius que sempre preval en aquests casos, és el Zamora, que va ser campió del grup 8 amb 90 punts, però l'Andorra parteix amb un lleuger avantatge, ja que consta com un equip català i això pot ajudar per a la seva inscripció, ja que comparteix zona territorial amb el ja descendit Reus.

Dilluns la Federació anunciarà quin equip ocupa la plaça del Reus. L'Andorra, que celebra dissabte una assemblea, comença dilluns la pretemporada amb quatre novetats ja anunciades de manera oficial: Miguel Palanca (exjugador de l'Espanyol i el Reial Madrid), Diego Osca (ex del València juvenil), Javi Martos (exjugador del Barça i del Charleroi) i Iker Goujon (procedent del Reus juvenil). L'equip està dirigit per Gabri García i té com a segon Albert Jorquera, tots dos exjugadors del Barça.

stats