FUTBOL
Esports Futbol 22/04/2018

El Barça B hi posa actitud però el Rayo no perdona (2-3)

Gerard López ha dit que "ningú del club" li ha dit res i està "convençut" que se salvaran

A.n.
2 min
Carles Aleñá contra el Rayo Vallecano

BarcelonaEl Barça B ha batallat contra un Rayo Vallecano que camina amb pas ferm cap a Primera, però s'ha vist superat pels madrilenys al Miniestadi (2-3) i seguiran, per segona setmana consecutiva, en els llocs de descens. Cinquena derrota seguida del filial, que veu com la permanència a Segona cada cop està més cara.

Després del partit, el tècnic blaugrana, Gerard López, no ha posat en dubte la seva continuïtat i ha volgut enviar un missatge d'unitat: "Ni Silvio Elías, ni Pep Segura, ni Bakero m'han dit res i estic plenament convençut que tirarem això endavant. L’única opinió que m’importa és la dels meus jugadors. Estic compromès al 100% i treballant al 200% per donar sentit al treball dels jugadors, tant en preparació dels partits com en l’aspecte anímic. Estic súper convençut que mantindrem la categoria".

El Rayo ha marcat el primer de penal. Embarba ha provocat la falta de Palencia, i Raúl de Tomás ha transformat la pena màxima davant Alberto Varo. S'ha arribat al descans amb el marcador de 0-1 desfavorable per als de Gerard López. A la segona part, els blaugranes han millorat i han tingut més possessió, però Bebé s'ha trobat amb el segon gol dels madrilenys després d'un llançament de falta que ha desviat desafortunadament Marc Cardona i la pilota ha entrat fregant el pal dretà de la porteria de Varo. Poc després els de Gerard López han reaccionat amb un golàs del juvenil Monchu, que s'ha quedat amb el B i no s'ha desplaçat a Nyon, on aquest dilluns els seus companys del planter disputaran la final de Youth League contra el Chelsea. Monchu ha fet una gran volea després d'un servei de córner.

La reacció blaugrana ha estat castigada un cop més per Raúl de Tomás, que ha trencat la cintura a Nahuel i ha definit amb subtilesa davant Varo per firmar l'1 a 3 en una jugada que ha vingut precedida d'una pèrdua de pilota de Sergi Palencia. El davanter del Rayo és el segon màxim golejador de Segona, amb 22 gols. El filial, lluny d'abaixar els braços, ha contestat amb un gol de Ballou Tabla que havia entrat al camp en substitució de Monchu i que s'ha mostrat hàbil en el regat i ha aportat pólvora a l'atac blaugrana.

Els de Gerard López, amb bona actitud, han buscat empatar fins al final, però no han estat encertats en els metres finals en què Aleñá, Cardona, Vitinho i Rivera han tingut les més clares. Mentrestant, el Rayo ha esperat per fer mal a la contra i s'ha defensat com ha pogut davant les envestides d'un filial necessitat de punts i que, per segona setmana seguida, continuarà als llocs de descens.

stats