LLIGA ADELANTE
Esports Futbol 21/03/2015

El Barça B s'immola a Alcorcón i es manté al pou de la classificació (3-1)

El conjunt blaugrana segueix sense trobar el camí de la victòria, en un enfrontament que ha començat amb un gol en pròpia porteria i amb l'expulsió del porter Ortolà

M.m.
Els jugadors de l'Alcorcón, celebrant un dels gols contra el Barça B / ADA

BarcelonaEl Barça B seguirà una setmana més al pou de la classificació de la Segona Divisió A. L'equip de Jordi Vinyals no ha pogut superar l'Alcorcón en un partit desgraciat i molt fluix del filial (3-1), que ha començat amb un gol en pròpia porteria i que ha acabat jugant una hora amb inferioritat numèrica per l'expulsió del porter Ortolà.

El partit ha començat de la pitjor manera possible a Alcorcón, amb un gol en pròpia porteria de Joan Campins (curiosament, era el primer dia que el futbolista del B jugava de titular en aquesta temporada) al minut quatre.

La sort ha donat l'esquena a l'equip blaugrana, desordenat en defensa i poc clar en atac. A més a més, al minut 28 el porter Ortolà ha comès penal sent l'últim home i ha vist la vermella, deixant el seu equip amb deu homes durant una hora. Vinyals ha hagut de fer entrar el porter suplent i sacrificar un jugador de camp, Halilovic, que per postres ha marxat del camp fent gestos de desaprovació.

David Rodríguez no ha fallat des dels onze metres i ha marcat el 2-0, però a la jugada següent, Gombau s'ha tret una genialitat amb l'esperó, a la sortida d'un córner, i ha anotat el 2-1 que donava esperança als blaugranes.

Curiosament, amb inferioritat numèrica, el filial ha ofert la seva millor cara, en part perquè l'Alcorcón li ha cedit la iniciativa i ha esperat per sortir al contracop. Han estat els millors minuts dels de Vinyals, que han passat a dur el pes del partit tot i que sense tenir cap ocasió clamorosa.

Les esperances, però, s'han desfet del tot al quart d'hora de la segona meitat, quan David Rodríguez ha aprofitat un refús, després d'una falta que ha tocat al pal, per fer el tercer gol, sentenciar el partit i deixar molt tocat el filial i Jordi Vinyals, que només ha sumat dos dels divuit punts en joc.

Fitxa tècnica

Alcorcón: Javi Jiménez; Djené, Chema Rodríguez, Héctor Verdés, Bellvis; Pastrana, Fausto (Sanz, m.70), Sergio Mora (Nagore, m.76), Guichón (Plano, m.86), Máyor i David Rodríguez.

Barça B: Ortolá; Campins (Patric, m.63), Juste, Macky Bagnack, Grimaldo; Samper, Gumbau, Halilovic (Suárez, m.28); Adama, Munir (Dongou, m.70) i Sandro.

Gols: 1-0, m.4: Campins; 2-0, m.29: David Rodríguez, de penal; 2-1, m.31: Gumbau; 3-1, m.61: David Rodríguez.

Àrbitre: Sagués Oscoz (Comitè Basc). Targeta vermella directa per a Ortolà (m.27) i targetes grogues a Adama, Macky Bagnack, Grimaldo, Patric i Gumbau del Barça B, i a Fausto i Guichón de l'Alcorcón.

Estadi: Santo Domingo de Alcorcón, uns 2.500 espectadors.