Esports Futbol 08/04/2015

El Bayern Munic es classifica per les semifinals de Copa als penals (0-0, 3-5)

L'equip de Pep Guardiola ha patit al camp del Bayer Leverkusen, en un enfrontament on els bavaresos han lamentat la lesió de Benatia

Guardiola, donant ordres a Bernat

BarcelonaEl Bayern Munic ha superat el Bayer Leverkusen i s'ha classificat per a les semifinals de la Copa d'Alemanya. L'equip de Pep Guardiola ha patit de valent i ha hagut de resoldre l'eliminatòria (a partit únic) als penals, després que l'enfrontament i la pròrroga acabés sense gols (0-0, 3-5).

L'equip de Guardiola afrontava el partit en unes condicions excepcionals, molt tocat per les lesions que afecten bona part dels jugadors importants de l'equip. Per postres, Benatia també s'ha lesionat en aquest enfrontament i ha hagut de ser substituït als 34 minuts de joc.

Cap dels dos equips han pogut marcar en els 120 minuts de l'eliminatòria, i als penals el Bayern ha segellat la classificació. El porter Manuel Neuer ha aturat un dels llançaments del conjunt local, mentre que els bavaresos els han marcat tots. L'últim, de Thiago Alcántara, que ha entrat a la segona part.