FUTBOL
Esports Futbol 12/05/2015

Franz Beckenbauer assegura que seria "el més feliç dels homes" si Guardiola renovés amb el Bayern

El president d'honor del Bayern Munic diu en una entrevista a 'L'Équipe' que vol que Guardiola segueixi al club bavarès i veu molt complicat remuntar al Barça però apel·la a l'eufòria de l'Allianz per aconseguir-ho

Efe / Ara
1 min
Franz Beckenbauer

París / BarcelonaEl president d'honor del Bayern de Munic, Franz Beckenbauer, ha defensat l'entrenador de l'equip, Pep Guardiola. Beckenbauer ha desitjat la renovació del contracte del tècnic que expira l'any vinent. "Seria el més feliç dels homes si Guardiola renovés", ha explicat l'alemany en una entrevista al diari esportiu francès 'L'Équipe'.

Tot i això, Beckenbauer ha confessat que la classificació del seu equip per a la final de la Lliga de Campions depèn d'"un miracle" perquè "el Barça està en una forma extraordinària". "El tercer gol va ser terrible. Amb 0-2 haguéssim tingut una oportunitat de remuntar. Així, la nostra sort sembla tirada", ha assegurat el mandatari.

Malgrat tot, el president d'honor ha demanat que els jugadors "donin el màxim per posar pressió als barcelonins" i si marquen aviat "l'eufòria pot apoderar-se de l'Allianz Arena i mai se sap què pot passar". "L'any passat vaig dir que fer passades tota l'estona avorria els espectadors. Però el Pep ha trobat l'equilibri entre les seves idees i la filosofia del Bayern, que reposa en la seva potència i la projecció ràpida cap endavant", ha assegurat l'exfutbolista.

stats