Futbol internacional
Esports Futbol 08/05/2012

Bojan: "La decisió de quedar-me o no al Roma és exclusivament meva"

El jugador del Roma parla sobre el seu futur al programa 'Esports Cope' i també de la marxa de Guardiola i el relleu de Tito Vilanova

Ara
1 min
Bojan intenta una desmarcada.

BarcelonaBojan Krkic, actual jugador del Roma, ha parlat al programa 'Esports Cope' sobre el seu futur. El davanter ha assegurat: "Quan s'acabi la temporada valoraré amb tranquil·litat la situació i prendré una decisió. Però a mi m'agrada dependre de mi mateix. Per tant, la decisió de quedar-me o no al Roma és exclusivament meva".

Sobre la possible marxa de Luis Enrique, el català ha dit: "Si jo estic bé, com ara, no m'importa l'entrenador que hi hagi. Evidentment que Luis Enrique se'n pot anar i que vingui un altre mister, però jo vull estar al marge i centrar-me únicament en mi".

Durant l'entrevista, l'exjugador del Barça, també ha parlat sobre l'adéu de Guardiola. "Guardiola ho ha donat tot pel Barça. Es mereix tot l'afecte del món perquè ho ha fet de cor i perquè ho ha fet per als barcelonistes. I ha portat el Barça, l'equip, on es mereix".

Finalment també ha parlat del relleu del de Santpedor per Tito Vilanova. "Se li ha de donar aquesta confiança i oportunitat, perquè s'ho mereix, i té arguments per ser entrenador del Barça" ha assegurat Bojan que va coincidir amb ell quan Vilanova era segon entrenador.

stats