Europa League
Esports Futbol 25/08/2011

Luis Enrique i Bojan es queden sense Europa League

L'empat a un dels italians no ha servit per superar l'Slovan de Bratislava, com tampoc li ha servit al Sevilla per vèncer al Hannover. L'Atlètic de Madrid sí s'ha classificat i estarà al sorteig de la fase de grups de l'Europa League després de golejar el Vitoria de Guimaraes per 0-4

Redacció
1 min
Bojan, amb la Roma.

BarcelonaLuis Enrique i Bojan no jugaran competició europea aquesta temporada, després de caure eliminats contra l'Slovan de Bratislava. L'empat a un dels italians no ha permès els locals superar l'1-0 que van encaixar a l'anada i deixa fora un dels principals candidats a guanyar la competició. Just el dia que han anunciat el fitxatge d'Osvaldo, que aspirava a jugar a Europa, els romanesos s'han vist sorpresos per un rival, a prori, molt inferior.

També ha sigut una mala jornada per al Sevilla, que ha perdut contra el Hannover alemany. L'equip de Marcelino ha empatat a un al Sánchez Pizjuán amb un gol en pròpia porta dels alemanys, resultat que no ha capgirat el 2-1 de l'anada. Decepció andalusa, un altre dels favorits.

Sí que estaran en el sorteig de la fase de grups de l'Europa League que se celebrarà divendres a les 13.00 hores, l'Atlètic de Madrid i l'Athletic Club. Els 'matalassers', que ja al Calderón havien guanyat per 2-0, han golejat els portuguesos del Vitoria de Guimaraes per 0-4.

Sense jugar el duel de tornada per l'embolic del Trabzonspor i el Fenerbahçe, l'Athletic Club passa ronda i també seguirà jugant a Europa.

stats