ESPANYOL
Esports  /  Futbol 22/07/2014

Caicedo: "Vull superar el que vaig fer al Llevant"

L'Espanyol presenta el davanter equatorià, que espera poder jugar ja alguns minuts en l'amistós d'aquest dissabte

N.g.
2 min
Felipe Caicedo s'ha fotografiat amb els aficionats al Power8 Stadium / ANDREU DALMAU / EFE

BarcelonaL'Espanyol ha presentat aquest dimarts al matí Felipe Caicedo."Estic molt content i molt il·lusionat. L'esforç ha estat mutu. Espero ajudar a l'equip i superar les expectatives. De moment, pel que he vist del club, és molt bonic i estic amb molta il·lusió", ha dit el jugador. "Arribar molt jove a Espanya suposa que ara mateix tinc molta experiència. És el meu tercer club a Espanya i espero fer-ho bé", ha dit, quan li han preguntat pel seu debut a la lliga espanyola.

Preguntat sobre la curiositat que l'ara entrenador de l'Espanyol, Sergio González, va ser company seu al Llevant, ha dit: "És molt peculiar, molt graciós. Amb Sergio sempre he tingut una bona relació i ara seguirà sent igual. Ara serà el meu entrenador, però el respecte i l'admiració que he sentit cap a ell seguirà estant. Ell ha estat futbolista fins fa poc i, per tant, ens entén i ens ajuda molt". Caicedo ha afegit: "Ell està molt il·lusionat, és el seu primer repte com a entrenador".

"Com a futbolista, sempre hi ha pressió. Serà un repte més en la meva carrera. M'ho prendré amb més responsabilitat perquè l'esforç que ha fet el club perquè jo hi sigui aquí mereix un respecte", ha afegit. Caicedo, que no s'ha volgut marcar una xifra de gols, ha dit que l'únic que vol és "superar" el que va fer al Llevant. "Vull superar el que vaig fer al Llevant i això dóna a entendre que oferiré la meva millor versió".

Sobre la seva preparació –a Garòs s'ha exercitat en solitari–, ha dit: "Tota aquesta setmana ja entrenaré més amb el grup, cada vegada estic millor i si Sergio ho vol, podré jugar ja uns minuts aquest dissabte. Tot i això, la prioritat és arribar bé a l'inici del campionat".

El president blanc-i-blau, Joan Collet, ha estat el primer que ha parlat i s'ha adreçat al jugador: "Gràcies Felipe per ser aquí. És un fitxatge que ha il·lusionat molt a la nostra gent i als nostres socis. En els últims anys sempre s'ha parlat de la possibilitat de que vinguessis. Era una petició del director esportiu i del nostre entrenador, havien demanat aquest fitxatge amb moltes ganes. Per al club ha estat un esforç important, però per al jugador també".

stats