FUTBOL CATALÀ
Esports Futbol 25/03/2013

Un jugador del Caldes de Montbui celebra un gol amb la salutació feixista

Els fets han ocorregut durant el derbi del Vallès Oriental de Tercera Catalana entre el Caldes de Montbui i el Sant Feliu de Codines

Ara
1 min

BarcelonaLa celebració d'un gol per part d'un jugador del Caldes de Montbui amb la salutació feixista ha generat polèmica al futbol català. Aquest diumenge, durant el derbi del Vallès Oriental entre el Sant Feliu de Codines i el Caldes de Montbui, un jugador de l'equip visitant ha celebrat un gol amb la salutació feixista adreçant-se al públic, segons ha denunciat l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines.

"L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines vol destacar que el comportament dels directius, jugadors i de la gran majoria del públic de Caldes de Montbui va ser del tot correcte; no obstant això, aquest fet, encara que sigui un fet aïllat d'un jugador, no pot passar desapercebut, ja que està atemptant contra valors que han costat la vida a milions de persones, per tant volem manifestar el més enèrgic rebuig a les conductes antiesportives del jugador del CF Caldes de Montbui i demanar formalment que se li apliqui una sanció exemplar", diu el comunicat de l'Ajuntament.

Fa tot just una setmana, el davanter de l'AEK d'Atenes, Giorgio Katidis, també va celebrar un gol amb la salutació feixista. La Federació Grega l'ha sancionat sense poder tornar a jugar mai més un partit amb la selecció grega.

stats