Futbol
Esports Futbol 25/06/2019

Carlos Aranda: "Les apostes han rebentat el món del futbol"

'El Mundo' ha difós el vídeo de la seva declaració al jutge

Ara
1 min
Aranda i Bravo sortint de la presó de Zuera.

BarcelonaCarlos Aranda, suposat cap de la trama de compra de partits, va assegurar davant el jutge d'Osca que les apostes són les que han corromput el món del futbol. 'El Mundo' ha difós en exclusiva el vídeo de la seva declaració.

"Cal ser realistes, les apostes han rebentat el món del futbol, l'han corromput", explica Aranda al jutge quan el magistrat li pregunta per les apostes del partit entre l'Osca i el Nàstic. "El que passa és que jo aposto, no és que digui als del meu voltant «Passarà això», però jo aposto i la gent ho veu, i quan es corre la veu a Màlaga, que és una ciutat petita, doncs passa això", argumenta.

L'exfutbolista tracta d'aclarir també la seva relació amb el president de l'Osca, Agustín Lasaosa, al qual, segons el sumari de l'operació Oikos, reclama un deute de 100.000 euros. "Jo no conec aquest home. Hi vaig contactar per un tema de comissions que se'm van prometre fa anys, i li vaig posar algun missatge a Iñigo [López, actual jugador del Deportivo], però amb cap intenció de fer-li mal. No té res a veure amb les apostes", diu.

"Jo no he parlat en la meva vida amb ningú per comprar un partit. El que passa és que vaig amb un tiquet a fer una aposta i tothom ho veu, i com que jo he sigut jugador la gent es pensa que en sé més que els altres, però no tinc cap poder econòmic per comprar un partit", assegura.

stats