Esports Futbol 04/09/2011

El Barça B es diverteix a Cartagena amb una exhibició de bon joc (0-4)

El filial blaugrana, després de perdre a casa amb el Vila-real B, ha sumat els primers punts de la temporada en passar per sobre del Cartagena

Amb Fontàs i Thiago com a exemple

CartagenaEl filial del Barcelona ha passat per sobre d'un inoperant Cartagena en un partit en que ha debutat el jove Alejandro Grimaldo, un noi de 15 anys que ha brillat jugant com a lateral.

Si l'any passat el Cartagena va guanyar 5-1, ara la superioritat del Barça B ha estat clara, malgrat que la primera ocasió ha estat pels locals, amb una bona aturada de Rubén Miño. Acte seguit, Kiko Femenía ha aprofitat una relliscada de Manolo Gaspar per culminar amb el 0-1 una gran acció de contraatac, el seu primer gol de blaugrana.

El gol ha donat força als blaugrana, i Riverola i Rafinha han gaudit de bones ocasions. El mateix Rafinha ha fet el 0-2 amb una rematada de cap després d'un córner.

A la segona part, els locals han patit l'expulsió de Josemi per una dura entrada sobre Grimaldo. Poc després Manolo Gaspar ha agafat el camí dels vestidors, també amb vermella directa. Entre una i altra expulsió, Rafinha, després d'una gran acció de Grimaldo, ha fet el 0-3 i al final del xoc Isaac Cuenca ha fet el 0-4.

Cartagena 0-4 Barça B

Cartagena: Reina; Manolo Gaspar, Josemi, Goni, Txiki; Mariano Sánchez, Dimas, Toni Moral (Marc Fernández, m. 81), Lafuente (Maldonado, m. 46); Álvaro Antón i Salva Chamorro (Cléber, m. 69).

Barcelona B: Miño; Balliu, Armando, Sergio Gómez, Espinosa; Jonathan Dos Santos, Riverola, Rafinha (Deulofeu, m. 75), Grimaldo; Kike Femenía (Carmona, m. 80) i Rodri (Cuenca, m. 61).

Gols: 0-1. Minut 7: Kiko Femenía. 0-2. Minut 33: Rafinha. 0-3. Minut 68: Rafinha. 0-4. Minut 78: Cuenca.

Àrbitre: Daniel Ocón Arraiz. Targeta groga als locals Álvaro Antón, Maldonado, Dimas i Goni i als visitants Riverola i Rodri. Targeta vermella directa als locals Josemi i Manolo Gaspar, en els minuts 64 i 70.