Futbol Català
Esports Futbol 29/11/2010

El Castelló, superior a L'Hospitalet

Malgrat el marcador ajustat (2-1), els locals van ser millors

Redacció
1 min

CastellóPrimera ensopegada de L'Hospitalet després de més d'un mes sense conèixer la derrota. L'equip riberenc va començar perdent, va empatar i finalment va perdre per un marcador ajustat, però el conjunt blanc-i-negre va ser superior al llarg de tot el partit. L'equip de Miguel Álvarez, però, segueix una setmana més fora dels llocs de perill, separats ara per només un punt.

Fernando Béjar, al quart d'hora de partit, va fer el primer gol després d'aprofitar-se d'una jugada embolicada en el servei d'una falta penjada per Luismi Loro. El Castelló va gaudir de més ocasions al primer temps, però aquestes no es van materialitzar. A la represa, L'Hospi va millorar un xic, gaudint d'una primera ocasió de Corominas abans d'arribar-se al primer minut de joc de la represa i, posteriorment, fent el gol de l'empat, un autèntic golàs de Pitu des de més de 30 metres de distància.

A pilota aturada va arribar el gol que va deixar els punts a Castelló. Gràcies al xut magistral d'una falta, Héctor Simón, amb l'ajuda del pal, va foradar novament la porteria riberenca al minut 71 per acabar de deixar sense capacitat de reacció al conjunt català.

stats