Catalunya-Hondures
Esports Futbol 27/12/2010

Els jugadors d'Hondures veuen el partit contra Catalunya com "un trampolí"

Ramon Núñez i Emil Martínez han parlat en nom dels companys per deixar clar que es prenen el partit seriosament

Natalia Arroyo
2 min
Entrenament d'Hondures.

BarcelonaRamon Núñez juga al Leeds United i és un dels jugadors més destacats d'Hondures. "És un partit molt bonic de jugar, molt important per a nosaltres. Ens estem preparant per un torneig important al gener i el partit ens servirà de preparació", ha reconegut. Preveu que Catalunya "tingui molt la pilota, buscarà mantenir la possessió". "Nosaltres hem d'intentar fer el mateix, perquè quan tenim la pilota som dinàmics i podem crear-los problemes. Tenim un estil bo de joc i intentarem demostrar-ho demà. Espero que tothom disfruti, tant nosaltres com a jugadors, com els aficionats".

De Catalunya, destaca que "té jugadors que juguen a la millor lliga del món, perquè a Espanya es fa un futbol més tècnic i molt bo". El partit serà una gran oportunitat per a cadascun dels jugadors. "Personalment em prenc el partit de forma especial. Un dels meus somnis és jugar a la lliga espanyola i el partit serà una gran oportunitat".

Emil Martínez juga a la tercera divisió de la Xina. "Esperem molt d'aquest partit", ha reconegut. "Serà un partit bonic, per a disfrutar-lo i oferir un gran espectacle". Jugar contra Catalunya i els seus jugadors, "és una motivació extra i tractarem de fer un bon partit i, perquè no, intentar guanyar".

Hondures, diu, serà ambiciosa. "Nosaltres venim a proposar, a ser atrevits. Perquè la gent marxi contenta de l'estadi. Ens agrada tenir la pilota, a l'entrenador li agrada que juguem bé a futbol i aquesta és la idea i el que tenim pensat fer demà".

També Emil entén que jugar contra Catalunya és un aparador pels jugadors hondurenys. "Sí, el partit també serà un trampolí, una manera de mostrar-se. Per això és encara més important que proposem futbol i intentem fer algun gol". Per acabar, ha reconegut que li demanarà la samarreta a Puyol, perquè "em mereix un gran respecte".

stats