Catalunya-Hondures
Esports Futbol 27/12/2010

El seleccionador d'Hondures, Juan de Dios Castillo: "Serà un honor enfrontar-me a Cruyff"

El combinat hondureny no ve a jugar un amistós, sinó a preparar una Copa Centreamericana que disputaran al gener i es prenen el partit com un darrer examen

Natalia Arroyo
1 min
Entrenament d'Hondures.

BarcelonaLa selecció d'Hondures ha realitzat una sessió d'activació, amb estiraments i toc suau de pilota, a l'escenari del partit, l'Estadi Olímpic Lluís Companys, amb l'objectiu d'acondicionar el cos després del llarg viatge en avió. Les intencions del combinat hondureny són clares: sortir a jugar, oferir un bonic espectacle i plantar cara a una Catalunya a la qual els futbolistes respecten i admiren.

En paraules del tècnic Juan De Dios Castillo, Catalunya està al nivell "de les millors seleccions d'Europa, amb molts jugadors campions del món". "Crec que és una oportunitat molt bona per a nosaltres de fer-ho bé i provar-nos davant un rival tan fort. No em caldrà motivar als futbolistes, perquè només veure els noms de qui juga, ja és prou motivació". També ha reconegut la seva admiració cap a Cruyff: "És una pena que no estigui dirigint ara, és dels millors entrenadors del món. Serà un honor enfrontar-me a ell".

Hondures està canviant la generació de futbolistes i repeteixen pocs jugadors del Mundial. "Hem de començar, no de zero, però sí donant relleu a aquells que no van participar al Mundial, i mantenir-ne altres que sí que van ser-hi. Veurem qui juga demà". Per animar l'afició, el seleccionador ha deixat clar que vénen a "jugar, competir, fer un bon espectacle, i que la gent marxi contenta".

S'esperen que la comunitat hondurenya que viu a Catalunya s'apropi a l'Estadi i gaudeixi del partit. "M'he quedat sorprès de la gent que hi viu, aquí". No està al cas de la pancarta que Òmnium Cultural lluirà al partit. "Jo només sé que és un partit molt important, i a nosaltres ens ha de servir per definir quins jugadors aniran a la Copa".

stats