CHAMPIONS
Esports Futbol 17/03/2015

L'Atlètic de Madrid ha de remuntar davant del Leverkusen i Wenger busca el miracle a Mònaco

Els matalassers hauran d'aixecar un 1-0 al Bayer Leverkusen (20.45/TV3 i TVE) i el Mònaco pot accedir a quarts 11 anys després si aguanta l'1-3 aconseguit a l'Emirates davant l'Arsenal

Ferran Mitjà
1 min
Mandzukic ha marcat als dos minuts de joc

BarcelonaL'Atlètic de Madrid afronta aquest dimarts (20.45/TV3 i TV1) un dels partits més decisius de la temporada. Ho farà al Calderón, davant del Bayer Leverkusen, en la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Els matalassers hauran de remuntar el gol de Hakan Calhanoglu, que dóna avantatge als alemanys (1-0) en l'eliminatòria. D'aconseguir-ho, seria la sèptima vegada en la història que l'Atlètic de Madrid accedeix als quarts de final de la Champions.

Els de Simeone arriben amb una discreta dinàmica de resultats, després de perdre corda a la Lliga amb dos tres empats consecutius. A part d'haver d'aixecar un resultat advers, els madrilenys pateixen les baixes de dues peces claus en els esquemes de Simeone, Tiago i Godín, ambdós sancionats. A part, Saúl Ñiguez segueix recuperant-se d'una lesió al ronyó. Els de Leverkusen, en canvi, comptaran amb els seus principals efectius per tractar d'aguantar l'avantatge que van aconseguir al Bay Arena.

En l'altre de vuitens d'aquest dimarts, el Mònaco defensarà (20.45/ C+ Liga de Campeones) el sorprenent 1-3 que va aconseguir en l'anada davant l'Arsenal, a l'estadi dels anglesos. Els de Wenger hi arriben amb tota la plantilla disponible, però amb un marcador molt advers, que tractaran de certificar els del principat per arribar als quarts de final de la Champions 11 anys després.

stats