Futbol
Esports Futbol 21/11/2012

El Chelsea acomiada Roberto Di Matteo, sis mesos després de guanyar la Lliga de Campions

El club londinenc ha comunicat la decisió aquest dimecres al matí després "dels últims mals resultats" i anunciarà el nom del nou tècnic "pròximament"

Ara
1 min

BarcelonaEl Chelsea ha fet fora l'entrenador Roberto Di Matteo, després de la contundent derrota dels 'blues' contra el Juventus 3-0, que el deixen en una situació molt complicada per classificar-se per a la següent fase de grups. El Chelsea és tercer del grup E, amb 7 punts, a dos del Juventus (segon amb 9) i a tres del líder, Xakhtar (10).

En un comunicat, el club anglès afirma que "les últimes actuacions de l'equip i els resultats no han sigut suficientment bons" i per això es rescindeix el contracte del tècnic, de 42 anys. "El nostre objectiu és seguir sent el més competitius possibles i competir enèrgicament en tots els fronts", diu el text, també.

El Chelsea decidirà "pròximament" qui serà el seu substitut.

El passat 19 de maig, Di Matteo va fer història amb el Chelsea aconseguint la primera Champions League de la història 'blue', en derrotar als penals al Bayern Munic i eliminar en semifinals al Barça. Sis mesos després, ha sigut acomiadat.

stats