SELECCIONS
Esports Futbol 19/10/2012

Els clubs de futbol catalans de Primera, Segona i Segona B, amb les seleccions catalanes

Els clubs signaran un conveni de col·laboració amb la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes aquest dilluns, al Palau de la Generalitat

Ara
1 min
Sergio Busquets en un partit de  la selecció catalana.

BarcelonaEls clubs catalans de Primera, Segona i Segona B signaran aquest dilluns, a les 19 hores, al Palau de la Generalitat, un conveni de col·laboració amb la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes. L'acte serà presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas i hi seran tots els presidents del clubs assistents, a més del màxim dirigent de la Plataforma Proseleccions.

El conveni, segons ha explicat la Plataforma Proseleccions en un comunicat, inclou diversos actes de col·laboració entre l'entitat i els clubs catalans. Entre ells, "la promoció i defensa de les seleccions nacionals", diu el comunicat. "A més, els clubs es comprometen a col·laborar amb la Plataforma Proseleccions, la Federació Catalana de Futbol, la Secretaria General de l'Esport i d'altres entitats que impulsin el reconeixement internacional de la Federació Catalana de Futbol", explica el comunicat.

Aquest compromís també serà vàlid per al reconeixement de les federacions dels esports de les altres seccions que puguin tenir els clubs.

stats