Esports Futbol 21/11/2015

El Comitè d'Ètica de la FIFA ja ha determinat les sancions de Blatter i Platini

Efe
1 min
Blatter, investigat per fer negocis amb Platini

MadridL'òrgan d'instrucció del Comitè d'Ètica independent de la FIFA ha presentat els informes que contenen sol·licituds de sancions contra Joseph Blatter i Michel Platini a l'òrgan de decisió presidit per Hans-Joachim Eckert.

L'informe final pel que fa a Joseph Blatter ha estat presentat per Robert Torres, mentre que l'informe en relació amb Michel Platini ha estat presentat per Vanessa Allard. "Per raons vinculades al dret a la privacitat i la presumpció d'innocència fins que es demostri el contrari, no es publicaran els detalls dels informes i les sancions sol·licitades".

"El president de l'òrgan d'instrucció del Comitè d'Ètica, el Dr. Cornel Borbely, es va retirar de les actuacions contra Joseph Blatter, des del principi. Com els dos processos estan estretament relacionats i per evitar qualsevol aparença d'un conflicte d'interessos, el Dr. Borbely també s'ha retirat de les actuacions contra Michel Platini", segons ha dit Andreas Bantel, portaveu de la investigació del Comitè d'Ètica.

stats