Futbol Català
Esports Futbol 13/07/2011

El Cornellà augmentarà el seu pressupost global gràcies als fruits del seu futbol de base

El club de la Via Fèrria va tancar l'any amb un superàvit de 82.000 euros

àngel Garreta
1 min
Jordi Roger, un dels tècnics de moda al futbol de base català

CornellàL'assemblea general del Cornellà va presentar un gran estat de salut per l'entitat. El club verd va tancar l'exercici 10/11 amb un superàvit de 82.000 euros, fruit dels drets de formació de Víctor Ruiz en el moment de la seva venda al Nàpols per part de l'Espanyol. En els darrers anys, la projecció de jugadors formats a Cornellà i que han arribat al futbol professional és un degoteig constant i una font solvent de beneficis pel club presidit per José Gálvez.

Dels diners cobrats per Víctor Ruiz, 60 mil euros van destinats a la Fundació de l'Escola de Futbol de la Unió Esportiva Cornellà. Els 22 mil euros restants van destinats a la compra de material sanitari i esportiu de cara a la propera temporada. Pel que fa al primer equip verd, la temporada vinent part del talent de base del club, que té la seva darrera etapa de formació al juvenil A, pujarà al costat del seu entrenador, Jordi Roger, que dóna el salt a la primera plantilla amb l'objectiu de millorar els registres de l'any anterior.

La Junta General de Socis també va aprovar el pressupost per a la temporada 2011/12 que ascendirà a la quantitat de 700 mil euros, produint-se una pujada de gairebé 100 mil euros

stats