Espanyol
Esports Futbol 19/12/2012

Cristian Álvarez, encara amb molèsties, baixa per al partit contra el Deportivo

Javier Aguirre ha comunicat la llista de 18 jugadors per l'últim partit de l'any, exactament la mateixa que el diumenge va arrencar un punt al Santiago Bernabéu

Ara
1 min
Cristian Álvarez s'exercita en solitari a Sant Adrià

Sant AdriàCristian Álvarez, encara amb molèsties musculars a l'isquiotibial de la cama dreta, també és baixa per al partit d'aquest dijous contra el Deportivo, a Cornellà-El Prat. El porter i capità de l'equip, que ja es va perdre el partit del diumenge al Santiago Bernabéu, tampoc no podrà disputar l'últim partit de l'any.

Kiko Casilla serà el porter de l'equip, mentre que Germán Parreño, del filial, serà el seu recanvi a la banqueta.

Javier Aguirre, el tècnic blanc-i-blau, ha convocat els mateixos 18 jugadors que van arrencar un punt contra el Reial Madrid, el diumenge: Raúl Rodríguez, Víctor Sánchez, Forlín, Baena, Stuani, Sergio García, Verdú, Kiko Casilla, Héctor Moreno, Javi López, Albín, Capdevila, Colotto, Simao, Wakaso, Christian Alfonso, Víctor Álvarez i Germán.

Després del partit davant el conjunt gallec, la plantilla espanyolista començarà les vacances. El proper entrenament del primer equip serà dissabte 29 de desembre a les 19h a la Ciutat Esportiva a porta oberta, segons ha informat l'Espanyol.

stats