RECULL OPINIÓ PREMSA ESPORTIVA
Esports Futbol 26/01/2015

"A Cristiano el recordarem tant pels gols com pels seus gestos idiotes": el recull d'articles d'opinió de la premsa esportiva

Els opinadors parlen de l'expulsió de Cristiano al camp del Còrdova i de la investigació de la FIFA sobre el club blanc

Ara
3 min
Cristiano, just abans de ser expulsat contra el Còrdova / MARCELO DEL POZO / REUTERS

BarcelonaEls articulistes de la premsa esportiva d'aquest dilluns opinen, principalment, de l'expulsió de dissabte de Cristiano Ronaldo al camp del Còrdova. Alguns, també parlen de la investigació de la FIFA sobre el club blanc i la decisió de l'entitat de Florentino Pérez de fer fitxatges a corre-cuita.

Josep Maria Casanovas, a 'Sport'

"Diumenge, no content amb agredir dos rivals amb cops de puny i cops de peu, va marxar del camp acaronant l'escut de campió del món en un clar menyspreu a l'afició andalusa. Els bons esportistes es distingeixen perquè saben guanyar i per saber perdre".

Joan M. Batlle, a 'Sport'

"Pot ser que el Madrid no tingui la consciència tranquil·la ni els papers en regla pel que fa als fitxatges de menors ja fets i sàpiga que la FIFA el sancionarà en qualsevol moment, fet que provoca que fitxi ara el que no podrà fitxar després. El Barça ha estat la primera víctima, però hi ha més clubs culpables i el Madrid és el principal sospitós".

Lluís Mascaró, a 'Sport'

"Els jugadors tornen a creure en ells mateixos. Comandats per un màgic Messi i un estel·lar Neymar, es veuen capaços, fins i tot, de conquerir el triplet. L'afició també és optimista, tot i que una mica més prudent que la plantilla. El missatge és anar pas a pas".

Santi Nolla, a 'Mundo Deportivo'

"La fatxenderia de Cristiano rau en el gest posterior, en aquest acte de netejar-se l'escut, una cop ha vist la targeta vermella, menyspreant el rival, els aficionats del Còrdova[...]. Aquest és el gest més menyspreat, el que s'associa a allò que va dir que li tenien enveja perquè era guapo, tenia diners i era bon futbolista".

Julio Salinas, a 'Mundo Deportivo'

"Pèssim paper de Cristiano a Còrdova. Si les raons de la seva merescuda expulsió sobren però en el fons fins i tot podrien explicar la frustració que sentia, va ser pitjor la seva fatxenderia quan va marxar del camp. Nefast".

Josep Maria Solé i Sabaté, a 'L'Esportiu'

"Només un ressentit, per qui el Barça només sigui trampolí de la seva ambició, no aprecia tot el que Cruyff ens ha donat. [...] Proposo una solució. Que tots els candidats pactin el seu retorn a la presidència d'honor del club".

Joan Beumala, a 'L'Esportiu'

"És molt creïble el Cristiano que, ofuscat perquè no marca gols, es dedica a esbatussar rivals i a ser molt mal educat. I no ho és gens el que després demana disculpes interessadament".

Roberto Palomar, a 'Marca'

"A Cristiano el recordarem tant pels gols com pels seus gestos idiotes. Segurament, per les gols, però a vegades és difícil separar els seus grans gols dels seus del seu desvergonyiment, de manera egoista de celebrar el seus gols, de la seva manera de fer infantil quan una passada no és del seu gust, del seu crit ridícul en la gala de la FIFA....".

Julio César Iglesias, a 'Marca'

[Sobre Odegaard] "Els que millor el coneixen, els seus entrenadors, els seus companys i els seus adversaris, comparteixen l'optimisme: han descobert en el seu repertori una miqueta de Messi, un toc de Laudrup i fins i tot, Déu meu, alguna pinzellada de Maradona".

Alfredo Relaño, a 'As'

[Sobre la investigació de la FIFA i la possible sanció] "Ara tot sembla indicar que el Madrid tem per veure's en la mateixa situació que el Barça, per aquest motiu aquesta acumulació de jugadors que fa, com qui omple el rebost de galetes, llet i aigua en previsió de que el mercat del barri se'n quedi sense".

Sergi Pàmies, a 'La Vanguardia'

[Un any de la dimissió de Sandro Rosell] "La conseqüència d'aquell xoc de percepcions és que la dimissió ha adquirit categoria de traïció i covardia i ha alimentat una infàmia i l'especulació recreativa".

stats