Primera Divisió
Esports Futbol 24/11/2012

Un Reial Madrid impotent perd al camp del Betis i es complica molt el futur a la Lliga (1-0)

L'equip que entrena José Mourinho es quedarà a 11 punts del Barça si l'equip blaugrana guanya aquest diumenge al Ciutat de València

Cristiano Ronaldo, a Sevilla

SevillaEl Reial Madrid ha perdut al camp del Betis (1-0) i es quedarà a 11 punts del Barça si l'equip blaugrana guanya aquest diumenge a l'estadi Ciutat de València. Un gol de Beñat ha desorientat els futbolistes del conjunt blanc, que no han sabut reaccionar.

L'equip de José Mourinho ha començat el partit amb 15 minuts de bon futbol, però no ha sabut aconseguir el gol. El Betis, en canvi, no ha desaprofitat la primera oportunitat per marcar i Beñat ha sorprès Iker Casillas al minut 17. El Reial Madrid ha acusat el cop i ha arribat al descans prou desorientat.

José Mourinho ha aprofitat el descans per fer un doble canvi i donar entrada a Modric i Kaká per Özil i Khedira, i el Reial Madrid ha començat la segona meitat amb molta intensitat.

Pepe ha vist la targeta groga per una entrada violenta sobre Agra molt a prop de l'àrea del Reial Madrid. El defensa ha deixat que el colze li impactés sobre el rival després de rebutjar una pilota.

Les millors oportunitats del Reial Madrid, que ha buscat el gol de manera desesperada, han sigut per a Benzema, davanter a qui li han anul·lat dos gols per fora de joc. El porter Adrián ha completat una gran actuació i ha malbaratat oportunitats a futbolistes com Kaká o Cristiano Ronaldo.

José Mourinho ha fet un últim canvi i ha situat Callejón sobre la gespa. El Betis ha disposat de bones ocasions per aconseguir el segon gol, però l'equip sevillà ha fallat en els últims metres dels seus contraatacs.