Esports Futbol 16/02/2013

Aníbal lidera la victòria del Sabadell contra el Reial Madrid Castella (3-1)

El davanter ha marcat dos gols contra el filial blanc

El Sabadell s'ha desfet del filial blanc

SabadellEl Sabadell ha vençut al Reial Madrid Castella per 3-1, gràcies a la seva major inspiració ofensiva que s'ha traduït en dos gols d'Aníbal i un altre d'Eneko, que han fet inútil l'aconseguit pel madridista Oscar Plano.

El partit ha tingut una arrencada fulgurant, ja que el Sabadell ha marcat en la seva primera ocasió, quan amb prou feines s'havien consumit 7 minuts. Manu Lanzarote s'ha tret de la màniga una magistral jugada personal per la banda dreta i el seu passi de la mort l'ha transformat en gol l'hispanomexicà Aníbal Zurdo, rematant en el segon pal.

El filial madridista ha pres la iniciativa i ha buscat obertament el gol de l'empat que ha acariciat abans del quart d'hora, primer amb un remat de cap de Borja García que ha sortit a ras de travesser i, després, amb una acció individual de Jesé, avortada pel porter local Nauzet.

Amb el transcurs dels minuts, la pressió del Castella ha anat creixent, encara que el seu únic recurs ofensiu han estat els xuts llunyans de Borja García i Mosquera. Al Sabadell se'l veia còmode, ha impedit maniobrar els atacants contraris i fins i tot ha llançat alguna contra, com una d'Hidalgo que ha avortat Mejías.

La segona part ha tingut un inici calcat al de la primera i el Sabadell ha vist porta en la seva primera arribada, de nou en una acció per banda dreta, aquesta vegada obra de Toni Lao, el centre passat del qual l'empenyia a la xarxa Eneko a plaer.

Després del 2-0, José Alberto Toril ha decidit cremar totes les seves naus a la recerca de la reacció, amb un doble canvi ofensiu, donant entrada a Oscar Plano i Lucas, en lloc de Juanfran i el brasiler Casemiro, qui ha protagonitzat un debut bastant discret.

El Castella ha accentuat la seva pressió i ha disposat de les millors ocasions, reduint diferències per mitjà d'Oscar Plano, després d'una gran combinació col·lectiva. Però amb prou feines hi ha hagut temps per a l'emoció, ja que un minut després Aníbal signava el 3-1 de cap i tornava la tranquil·litat a la parròquia arlequinada.

Els compassos finals han estat un voler i no poder per als madridistes, contra un Sabadell que ha sabut imposar la seva major experiència per deixar córrer el rellotge sense sobresalts importants, assegurant la seva quarta victòria consecutiva a casa de l'any i frenant la bona ratxa del Castella.