FUTBOL
Esports Futbol 23/07/2013

Detenen un entrenador de futbol per haver abusat de tres menors a Gran Canaria

El detingut suposadament feia tocaments als menors durant els entrenaments

Efe
1 min

Las Palmas de Gran CanariaLa Policia Nacional ha detingut un entrenador de futbol base de Las Palmas de Gran Canaria, de 54 anys, per un delicte d'abús sexual a tres menors als quals suposadament feia tocaments durant els entrenaments, segons ha informat aquest dimarts en un comunicat.

El detingut, identificat com a M. C. S. P. i que entrenava al camp de futbol de Rehoyas, estava sent investigat des de fa diverses setmanes pel Servei d'Atenció a la Família de la Policia, que el va sorprendre al seu cotxe quan intentava fer tocaments a un menor, en un lloc apartat i poc il·luminat.

Segons la nota, els agents de l'esmentat servei encarregats de la investigació van poder comprovar que el detingut també assistia regularment al mateix camp de futbol fora de l'horari d'entrenament, fins i tot un cop finalitzada la temporada de futbol.

Així, el detingut contactava amb els menors que s'estaven entrenant, pertanyents a altres clubs, i els prometia que es convertirien en figures d'aquest esport si s'entrenaven amb ell. L'entrenador, segons la policia, sotmetia a tocaments a les parts íntimes als menors amb l'excusa de corregir gestos tècnics, de mostrar com executar moviments efectius, o per felicitar-los per un "bon regat".

El detingut ha estat posat a disposició de l'autoritat judicial, que n'ha decretat l'ingrés a la presó.

stats