Espanyol
Esports Futbol 25/11/2012

Divisió entre l'afició de l'Espanyol a Cornellà-El Prat

Un grup reduït d'aficionats de La Curva ha aprofitat el gol del Getafe al minut 17 per demanar la dimissió del nou president Joan Collet. La resta de seguidors ha respost als seus càntics de protesta amb xiulets

Natalia Arroyo
1 min

Cornellà de LlobregatEl primer partit a Cornellà-El Prat de Joan Collet com a president de l'Espanyol no ha començat gaire bé. Un gol de Pedro León al minut 17, després d'uns primers minuts fluixos de l'equip contra el Getafe, han provocat un moment de divisió entre els aficionats de l'Espanyol. Uns, han demanat la seva dimissió. Els altres, han preferit centrar l'atenció en l'equip.

Als vint minuts de joc, un sector de La Curva ha aprofitat el 0-1 per iniciar la seva protesta contra el resultat de les eleccions. Els seguidors, partidaris de la candidatura Oliveró-Apmae, han començat a cantar "Collet dimissió", "Directiva dimissió" i "Collet marxa ja". A més, en comparació amb altres dies no s'han mostrat especialment actius per animar els jugadors.

La resta de seguidors ha respost a aquests càntics amb una forta escridassada, contrària a dedicar esforços a criticar la gestió de la directiva enlloc d'animar un equip que segueix enfonsat a la cua de la classificació.

El punt d'unió dels aficionats ha sigut l'actuació de l'àrbitre català Hernández Hernández. Les faltes xiulades i no amonestades en contra de l'Espanyol i, fins i tot, un moment del partit en què ha necessitat assistència mèdica, han indignat els periquitos. Tant els partidaris de Collet com els no partidaris.

També hi ha hagut certa unanimitat per demanar la dimissió de Pochettino, a qui els aficionats han criticat amb duresa especialment després del 0-2.

stats