Futbol Català
Esports Futbol 01/07/2011

La Muntanyesa rep una oferta federativa per ocupar plaça de Segona B i cobrir una de les vacants

La Federació Espanyola ha oferit aquesta possibilitat al club de Nou Barris després de certificar el descens de set equips de la categoria de bronze per deutes econòmics

àngel Garreta
1 min
Emilio Llamas, president de la Muntanyesa

BarcelonaEl comunicat oficial de l'AFE (Associació de Futbolistes Espanyols) va fer constar ahir el descens administratiu de set equips que, en condicions naturals, haurien d'haver ocupat plaça esportiva a Segona B. Aquests són: Alacant, Castelló, Cultural Leonesa, Poli Ejido, Palència, Rayo B i Universitat de Las Palmas. Dos d'ells, Alacant i Castelló, formen part del grup on juguen els equips catalans i per tal de cobrir la plaça buida d'aquestes entitats, la Federació ha contactat amb la 'Monta'.

L'equip de Nou Barris, que es va quedar a tocar de l'ascens en la seva eliminatòria contra el Sestao, podria tenir una nova oportunitat als despatxos. No obstant, aquesta segona opció resultarà cara si realment es vol dur a terme. D'una banda, una de les possibilitats que l'ens federatiu estatal proposa és assumir el deute d'un dels equips obligats a baixar, factor econòmicament inviable pel conjunt barceloní, el més modest de Tercera Divisió en pressupost.

Un altre conflicte seria l'obligació de realitzar contracte professional a vuit jugadors, augmentant així el cost final de la planificació econòmica i esportiva de l'equip. Els responsables de la Muntanyesa, amb el president Emilio Llamas al capdavant, faran noves gestions amb la RFEF (Reial Federació Espanyola de Futbol) durant els propers dies.

stats