Esports Futbol 06/05/2018

L'Espanyol celebra la permanència amb un punt a Madrid

Brenda Pérez, al minut 73, ha neutralitzat el gol previ de Patri Mascaró

N.a.
Les jugadores de l'Espanyol, celebrant el gol de Brenda Pérez contra el Madrid CFF

BarcelonaHavia dormit amb la permanència garantida després de la punxada del Saragossa a València (1-0), però l'Espanyol l'ha volgut certificar aquest diumenge a Madrid, on ha sigut capaç d'empatar a un. El Madrid CFF s'ha avançat en el marcador amb un gol de Patri Mascaró al minut 57, però Brenda Pérez, un quart d'hora més tard, ha pogut tornar a igualar les coses.

El punt manté les blanc-i-blaves en l'avantpenúltima posició, amb 29 punts. En l'última jornada, a casa contra el Granadilla, l'equip de Joan Bacardit tindrà l'oportunitat d'escalar posicions per acabar el campionat una mica més amunt en la classificació. Tenen tres rivals en un marge de 3 punts.

La jornada només ha servit per confirmar els dos equips descendits, Santa Teresa i Saragossa, però manté la incògnita de qui guanyarà el títol (entre Atlètic de Madrid i Barça) i quins dos equips s'adjudicaran les últimes dues places de Copa de la Reina. Amb 38 punts, la Reial Societat és setena i el Llevant, vuitè, però espera el seu torn el Madrid CFF, amb 36 punts. L'Sporting de Huelva, que ahir va guanyar i en suma 35, no podrà entrar-s'hi encara que sumi un triomf, perquè té el 'goal average' perdut contra les guipuscoanes i les valencianes.