Espanyol
Esports 14/06/2015

Collet: "Sembla que la venda és imminent i no és així"

El president de l'Espanyol creu que podrà mantenir el bloc d'aquesta temporada

Efe
2 min
Cañas, amb el president Joan Collet

MataróEl president de l'Espanyol, Joan Collet, ha afirmat que davant la composició actual de l'equip està "igual d'il·lusionat i entusiasmat ara que si vingués un inversor de fora", en referència a la possible venda de les participacions dels màxims accionistes de l'entitat catalana. A més, el mandatari blanc-i-blau ha explicat a l'Aplec de Penyes de Mataró que fitxar "a estrelles" no sempre "és sinònim d'èxits". "No tenim cap motiu per pensar que les coses aniran malament, tenim capacitat per com a mínim repetir i millorar aquesta temporada", ha apuntat.

Collet ha assegurat que la possible arribada d'un inversor "no afecta la planificació". "Sembla que aquesta venda (hipotètica) sigui imminent i no és així. Si hem de donar aquest pas encara passaran moltes setmanes. Tothom ha fet les seves pel·lícules i no està decidit. Com a soci ho visc amb incertesa", ha dit.

Respecte a les possibles ofertes, el president ha reiterat que no ha arribat cap proposta oficial ni oficiosa per cap futbolista. Qüestionat pel futur del davanter Sergio García, el dirigent ha recordat que el club ja va rebutjar ofertes per ell l'estiu passat.

En aquest sentit, el mandatari va acordar amb l'atacant que facilitarien la seva sortida. "En cas que rebi una oferta i pugui signar el seu últim gran contracte com a professional, no li posaríem pegues per anar-se'n, encara que clar que hauríem de parlar d'una quantitat econòmica", ha explicat.

Sobre el central Héctor Moreno, que està en totes les travesses per ser traspassat, Collet no ha anunciat novetats. "Potser el renovem", ha comentat amb un somriure. "He tingut un parell de converses amb el representant, però per altres qüestions", ha dit. No hi ha "cap data límit" per renovar-lo si no hi ha traspàs.

El màxim mandatari blanc-i-blau s'ha mostrat optimista de cara a la campanya 2015-16 en el pla esportiu: "Podem mantenir una gran part d'aquesta plantilla. No tenim motius per ser pessimistes. Hem de transmetre sempre objectius ambiciosos i il·lusionants". Després de renovar al director esportiu, Òscar Perarnau, la de Jordi Lardín, un dels responsables del futbol base, pot ser la següent renovació. "Ja fa dies que estem parlant. És molt normal que vulgui vincular el seu futur al de Perarnau, encara que és probable que vagi tan lent com amb ell perquè ens vèiem poc", ha asseverat.

D'altra banda, Joan Collet ha analitzat el patrocini de Power8, que és una incògnita a causa d'impagaments de la marca. "Defensant els interessos del club hem posat una demanda (encara han de cobrar mig any de la 2015-16). No sabem si Power8 seguirà a la samarreta o a l'estadi, ho sabrem durant els pròxims dies", ha augurat.

L'Aplec de Penyes de Mataró ha aglutinat a 80 penyes, un total de 700 assistents.

stats