ESPANYOL
Esports Futbol 23/12/2014

Joan Collet: "La gent està il·lusionada, veu que hi ha bons resultats i equip"

El president espanyolista ha volgut evitar parlar d'objectius en la tradicional trobada amb els mitjans

Efe
1 min
Joan Collet, en el brindis tradicional al Power8 Stadium / RCDESPANYOL

Sant Adrià de BesòsEl president de l'Espanyol, Joan Collet, ha afirmat aquest dimarts en el tradicional brindis nadalenc amb els mitjans de comunicació que amb el projecte actual tenen capacitat "per donar alegries i il·lusions a l'afició". "Estem en una bona dinàmica i esperem que segueixi. Pots fer mil promocions, però la gent vol incentius i ambicions, lluitar per alguna cosa. Si som capaços de fer-ho augmentarà l'assistència i el nombre de socis. La gent està il·lusionada ara, veu que hi ha bons resultats i equip per seguir així", ha comentat optimista.

Collet ha demanat que es valori la bona ratxa del conjunt català: "No parlem que estem a set punts del descens. Hem guanyat tres dels últims quatre partits i m'agradaria que es parlés de què passaria si en els propers quatre tornem a guanyar-ne tres".

El dirigent blanc-i-blau ha evitat parlar d'objectius. "No ho diré perquè si dic una cosa sembla que no tingui ambició i si dic una altra, que venc fum", ha explicat.

El mandatari ha comentat que la directiva no preveu "moviments significatius" pel que fa al mercat de fitxatges. "Tenim 24 fitxes. Si hi ha alguna sortida, el Director Esportiu (Òscar Perarnau) valorarà amb el tècnic (Sergio González) si val la pena reforçar una posició, però crec que no tenim cap urgència", ha comentat.

Finalment, Collet ha valorat el paper del davanter Sergio García, en un gran moment de forma: "A nivell esportiu és una referència, estic orgullós de tenir-lo aquí. El vam gaudir no només com a jugador sinó també com a capità. Valoro moltíssim el que ajuda al equip, és un gran professional", ha dit.

stats