Espanyol
Esports Futbol 06/04/2013

Aguirre: "Trencar-me la tíbia em va evitar una humiliació. No tenia qualitat"

L'entrenador de l'Espanyol recorda amb afecte el seu pas per Pamplona, on va ser jugador i tècnic

Efe
1 min
Javier Aguirre en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsJavier Aguirre ha recordat amb gran afecte el seu pas per l'Osasuna, tant com a jugador (86-87), com com a tècnic (del 2002 al 2006), on va portar el conjunt navarrès a la Champions per primera vegada en la seva història i a una final de la Copa del Rei.

"On he estat (Pachuca –Mèxic–, Pamplona, Saragossa, Madrid) sempre deixes alguna cosa de la teva vida, no és fàcil oblidar els bons i els mals moments que passes. Però això no significa que hagi d'ignorar, sota cap circumstància, que tinc obligació primer amb l'Espanyol i lluitaré a mort per guanyar-los", ha explicat l'entrenador mexicà.

"Un va tancant cicles i l'humà sempre transcendeix l'esportiu", ha asseverat. L'entrenador ha apuntat que les seves visites a Pamplona "sempre han estat intenses des del minut 1 al 90". "Moltes vegades, no sé si com a rival, estàvem condicionats pel clima. Hi va haver moltes tardes nevades o amb fang", ha comentat.

El tècnic ha recordat la seva etapa com a jugador en to distès. "Em vaig trencar la tíbia i això va acabar la meva carrera. Però no tenia qualitat i em va evitar una humiliació. Tenia contracte per tres anys i quan vaig veure el que hi havia vaig saber que no tenia nivell per estar aquí. Recorden les presentacions antigues? Doncs en la meva vaig donar tres tocs", ha dit.

El mexicà ha explicat que el seu dorsal se'l va quedar l'exjugador Michael Robinson. "Hauria d'agrair-m'ho, em van donar de baixa a mi i el va agafar. Sabia anglès i l'ajudava amb les traduccions, ara està per aquí comentant", ha fet broma. "De vegades li dono voltes, m'hagués agradat acabar l'any agraint-ho a la grada", ha afegit.

stats