Publicitat
Publicitat

Espanyol

Cristian Álvarez, Verdú, Sergio García i Forlín seran els capitans de l'Espanyol

La plantilla els ha escollit en la concentració de Peralada. Sergio García i Juan Forlín debuten a la capitania després de les baixes de Javi Márquez i Walter Pandiani

La plantilla de l'Espanyol ha elegit en la concentració de Peralada (Alt Empordà) als seus capitans per a la temporada que ve, de manera que Cristian Álvarez serà el primer; Joan Verdú, el segon; Sergio García, el tercer, i Juan Forlín, el quart; segons que ha informat el club blanc-i-blau.

En el cas del porter hispanoargentí Cristian Álvarez i del migcampista Joan Verdú no hi ha canvis. El davanter Sergio García i el polivalent hispanoargentí Juan Forlín, de la seva banda, arriben a la capitania després del traspàs del migcampista Javi Márquez al Mallorca i la finalització de contracte del punta hispà-uruguaià Walter Pandiani.

L'elecció dels quatre capitans per a la temporada 2012-13 ha estat feta directament pels propis futbolistes, com ha ocorregut en anteriors temporades, sense la intervenció del tècnic de l'equip, Mauricio Pochettino.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT