Espanyol
Esports Futbol 04/01/2013

Cristian Álvarez, pràcticament descartat per al derbi

Aquest divendres s'ha entrenat parcialment Raúl Rodríguez, que va ser baixa dijous per una gastroenteritis

Efe
1 min
Cristian Álvarez s'exercita en solitari a Sant Adrià

Sant Adrià de BesòsCristian Álvarez està pràcticament descartat per al derbi contra el Barça d'aquest diumenge al Camp Nou, ja que no ha treballat amb el grup des que es va lesionar a principis de desembre.

El porter argentí va patir una distensió de la musculatura isquiotibial de la cama dreta i, tot i que no es tracta d'un problema greu, la seva recuperació està trigant més del previst. Progressa a cada sessió, però no prou com per estar disponible.

En principi, Kiko Casilla serà el porter titular. Casilla ja va jugar contra el Reial Madrid al Bernabéu i contra el Deportivo a Cornellà-El Prat, dos partits en què va signar bones actuacions i va ser ovacionat per la grada blanc-i-blava.

D'altra banda, el jugador Raúl Rodríguez ha realitzat aquest divendres feina extra a la Ciutat Esportiva, després de ser baixa ahir de l'entrenament per una gastroenteritis. Aquest matí, després de participar en els exercicis col·lectius, el central s'ha exercitat en solitari, encara que, en principi, estarà disponible per al derbi.

stats