ESPANYOL
Esports Futbol 27/05/2013

L'Espanyol preguntarà a l'Ajuntament de Barcelona el preu per posar la samarreta al monument de Casanova

El president blanc-i-blau, Joan Collet, ho ha anunciat aquest dilluns al matí a 'El món a RAC1'

Ara
1 min
Joan Collet, als estudis de RAC1

BarcelonaEl president de l'Espanyol, Joan Collet, ha explicat aquest dilluns a 'El món a RAC1' que preguntarà a l'Ajuntament de Barcelona què costa posar una samarreta al monument de Rafael Casanova, com a resposta a la polèmica oberta la setmana passada arran de la campanya de Nike, que va pagar al consistori barceloní per posar la samarreta del Barça al monument de Cristòfor Colom.

"Probablement demanarem preu per saber què pot costar col·locar la samarreta de l'Espanyol al monument a Rafael Casanova per un dia", ha dit. Per la campanya de Nike –que ha vestit Colom de blaugrana fins al 9 de juny– l'Ajuntament de Barcelona ha ingressat més de 94.000 euros.

"Som potser l'únic equip de la Lliga espanyola que ha hagut de pagar el lloguer per un camp muncipal, amb 700.000 i 800.000 euros anuals de lloguer, que no podíem ni, com deia el Dani [Sánchez llibre], vendre una botifarra. Vam tenir molts problemes amb els patrocinis", ha comentat Collet, que creu que la polèmica de vestir Colom de blaugrana l'han portat des del club blanc-i-blau "amb dignitat".

"Des del primer dia han començat a buscar excuses: que si els diners anaven destinats a finalitats socials, que si amb obres es pot fer, etc.", ha afegit Collet sobre la polèmica. "Al final, quan es parla del Barça surten els colors i es perd la coherència. En un altre context, potser sí que no defensaríeu això. Però en nom del Barça, es busquen excuses".

stats