Esports Futbol 14/01/2013

Martin Petrov ja és jugador de l'Espanyol

El jugador búlgar ha passat la revisió mèdica, ha signat el contracte fins al 30 de juny d'aquest 2013 i s'ha entrenat en solitari

Ara
1 min
Martín Petrov durant la revisió mèdica amb l'Espanyol

BarcelonaMartin Petrov s'ha convertit en jugador de l'Espanyol després de passar aquest dilluns la revisió mèdica i signar a primera hora de la tarda la documentació que l'acredita com el primer reforç en l'actual mercat d'hivern. El jugador ha arribat a un acord per rescindir el seu contracte amb el Bolton, equip en el qual militava.

Petrov firmarà fins al 30 de juny del 2013. Així mateix, el club es guarda una opció per ampliar, de manera unilateral, el contracte del futbolista una temporada més al final d'aquesta.

Després d'haver firmat, el jugador s'ha dirigit a la Ciutat Esportiva de l'Espanyol per entrenar-se en solitari, i en acabar serà presentat oficialment com a nou jugador.

Petrov, que ja va treballar a les ordres de Javier Aguirre en la seva etapa a l'Atlètic Madrid, va arribar dissabte passat a Barcelona i va poder veure en directe el partit de l'Espanyol davant el Celta.

stats