Espanyol
Esports Futbol 27/02/2013

Petrov: "Vull seguir a l'Espanyol més temps"

L'extrem búlgar de l'Espanyol té la intenció de gaudir d'"aquests últims mesos o anys que em queden de futbol" i ha trobat al club blanc-i-blau un bon entorn per fer-ho

Efe
2 min
Martin Petrov, somrient, a la roda de premsa

Sant Adrià de BesòsMartin Petrov ha assegurat que malgrat tenir contracte fins a final de temporada vol seguir a l'Espanyol "més temps" perquè se sent "molt bé" i la seva gent "està contenta", i emplaça el seu futur a una reunió amb el club i l'entrenador, Javier Aguirre.

El futbolista búlgar no està tenint molt protagonisme, encara que assumeix la situació amb professionalitat: "Vull jugar més partits, com tots els companys, encara que només podem jugar onze. Però jo he vingut aquí a entrenar-me, a lluitar i a ajudar l'equip, ja sigui al camp o a la banqueta".

Sobre la derrota al Vicente Calderón, Petrov ha confessat que "no ha estat fàcil d'oblidar" perquè l'equip estava en una bona ratxa (cinc partits sense perdre). "No passa res, això és futbol i sabem que vam jugar malament, però ja està", ha dit.

D'altra banda, el jugador s'ha mostrat "content per la bona rebuda" diumenge al Calderón. Martin Petrov va ser blanc-i-vermell durant dues temporades, del 2005 al 2007: "Van ser campanyes amb lesions, dures, però la gent va cantar el meu nom i vaig veure que havia sortit d'aquí com un bon noi".

Malgrat l'ensopegada de l'última jornada de Lliga, les aspiracions de l'Espanyol segueixen intactes. "Tots tenim molt clar que aquesta temporada el nostre objectiu és la salvació i jugar l'any següent a primera divisió. Mai ningú, al vestidor, ha parlat d'Europa", ha afirmat.

A nivell personal, el futbolista ha confessat que és "dur" viure allunyat de la seva família, que viu a Anglaterra. "Ells vénen cada mes a veure'm. Estic content quan arriben però una mica trist quan marxen. Però això és la vida i jo sóc un professional. Gaudiré d'aquests últims mesos o anys que em queden de futbol", ha asseverat.

stats