ESPANYOL
Esports Futbol 28/03/2011

L'Espanyol critica l'exvicepresident de la LFP per la possible vaga

El club blanc-i-blau ha afirmat en un comunicat que no ha modificat la seva posició des de l'assemblea general celebrada l'11 de febrer a la seu de la LFP

Efe
1 min
Jordi Amat, Daniel Sánchez Llibre i Álvaro Vázquez.

BarcelonaL'Espanyol ha emès aquest dilluns un comunicat per aclarir la seva postura davant la possible vaga de la propera jornada i ha criticat les paraules de l'exvicepresident de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, que ha assegurat que el club blanc-i-blau hauria canviat la seva postura respecte a la vaga.

L'entitat catalana ha afirmat que no ha modificat la seva posició des de l'assemblea general celebrada el passat 11 de febrer a la seu de la LFP.

"L'Espanyol va votar i va manifestar la seva postura contrària a la vaga, igual que van fer quinze clubs més, mentre que la majoria van defensar la seva intenció de convocar-la", ha aclarit el club blanc-i-blau.

Els dirigents de l'Espanyol estan molt molestos amb Tebas. "Les afirmacions que situen l'Espanyol com un dels clubs que han canviat el seu vot en les últimes setmanes són totalment falses i sol·licitem que no s'usi el nom del nostre club ni se'l posicioni erròniament davant l'opinió pública", han asseverat.

En el comunicat, l'Espanyol subratlla la seva negativa a la vaga: "El club, en defensa dels seus interessos, i davant el que entén com una postura de força que no comparteix, reitera la seva idea de no secundar la possibilitat d'atur prevista per al cap de setmana del 2 i 3 d'abril". Durant els últims dies l'entitat blanc-i-blava ha criticat durament el paper dels dirigents de la Lliga de Futbol Professional.

El president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, ha arribat a afirmar que la competició està "adulterada" en l'aspecte econòmic pel repartiment dels drets televisius.

stats