ESPANYOL

El central de l'Espanyol Álvaro González pateix una fractura nasal

El jugador visitarà aquest dilluns un especialista maxil·lofacial que establirà el procés a seguir en els pròxims dies

El central de l'Espanyol Álvaro González pateix una fractura nasal, un diagnòstic confirmat després de les proves mèdiques a les que s'ha sotmès el futbolista fins a altes hores de la nit després del partit de dissabte contra el Getafe. Aquest mateix matí el jugador ha estat tractat a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El defensa càntabre visitarà aquest dilluns un especialista maxil·lofacial que establirà el procés a seguir en els pròxims dies.

Dissabte, abans de les proves mèdiques, Álvaro es mostrava convençut d'estar disponible per al partit de Lliga aquest divendres contra el Vila-real. De tota manera, ara per ara, la seva presència al Madrigal no està garantida.

Tampoc s'han exercitat aquest diumenge, a causa d'un procés febril, els migcampistes Marc Caballé i Cristian Gómez. Els metges controlaran la seva evolució en els pròxims dies, encara que no es preveu que sigui un problema greu. De tota manera, els dos futbolistes no entren en els plans de l'entrenador per a aquesta temporada. La direcció esportiva ja els ha comunicat que han de buscar-se un nou equip per a aquest curs.

Per la seva banda, el migcampista Christian Alfonso evoluciona correctament de la seva inflamació del nervi ciàtic a l'altura de la lumbar. El jugador segueix un tractament conservador i aquest diumenge no s'ha exercitat amb la resta dels seus companys a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva.