ESPANYOL
Esports Futbol 22/01/2013

Stuani es recupera de la lesió i ja treballa amb la resta del grup

El migcampista de l'Espanyol Víctor Sánchez encara no ha rebut l'alta mèdica i s'ha exercitat a un ritme intens, però al marge del grup

Efe
1 min
Els jugadors de l'Espanyol s'han exercitat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque

Sant Adrià de BesòsEl davanter de l'Espanyol Cristhian Stuani ja s'ha recuperat de les molèsties al quàdriceps de la cama dreta i aquest dimarts al matí s'ha exercitat amb la resta dels seus companys a la Ciutat Esportiva.

D'altra banda, el migcampista Víctor Sánchez encara no ha rebut l'alta mèdica després dels seus problemes al taló dret i aquest dimarts s'ha entrenat al marge, encara que a un ritme intens. Segons el club, l'evolució de Víctor Sánchez és positiva i encara no està descartat per al pròxim partit de Lliga contra el Saragossa, aquest dissabte.

El lateral dret Ernesto Galán ha realitzat una sessió totalment diferenciada. El jugador, que no entra en els plans de l'entrenador, Javier Aguirre, arrossega una elongació als isquiotibials de la cama esquerra i, en principi, no arribarà a temps per a la següent jornada.

Finalment, el porter Cristian Álvarez ha realitzat exercicis específics amb el preparador de porters. Álvarez té una distensió als isquiotobials de la cama dreta des del passat 12 de desembre i el progrés és més lent del previst.

stats