SELECCIÓ ESPANYOLA SUB-21
Esports Futbol 10/10/2014

La selecció espanyola sub-21, amb tres jugadors del Barça, lluita contra Sèrbia per una plaça per a l'Europeu

Munir, Sandro i Sergi Roberto han estat els blaugranes escollits per Albert Celades

Ara
1 min
Els jugadors de la selecció espanyola sub-21 en l'arribada a Sèrbia / @SeFutbol

BarcelonaLa selecció espanyola sub-21 disputa aquest divendres contra Sèrbia a Jagodina (17h / Cuatro) el partit d'anada de l'eliminatòria per a la classificació per l'Europeu sub-21 de la República Txeca del 2015. Celades, el seleccionador sub-21, ha comptat amb tres jugadors del Barça: Munir, Sandro i Sergi Roberto.

L'equip d'Albert Celades té el dubte del jugador de l'Athletic Club Iker Muniain, ja que no va poder completar l'última sessió d'entrenaments abans de viatjar cap a Sèrbia. Tot i això, els serveis mèdics de la selecció han afirmat que el jugador basc s'ha retirat per precaució i no tindrà problemes per viatjar amb l'equip. D'altra banda, Celades sí que podrà comptar amb Isco, recuperat dels problemes estomacals, i amb Oliver Torres, també recuperat de la seva lesió a l'espatlla. Gayà, el lateral valencianista, és la gran novetat de la llista de Celades.

Espanya, vigent campiona de l'Europeu sub-21, jugarà la tornada d'aquesta eliminatòria a l'estadi Ramón de Carranza de Cadis el dimarts 14 d'octubre (18.00h).

stats