Espanyol
Esports 08/08/2013

L'espanyolisme no oblida Dani Jarque quatre anys després de la seva mort

El club obrirà la porta 21 des del migdia fins a les 19 h perquè els aficionats puguin fer el seu particular homenatge al que va ser capità blanc-i-blau

Natalia Arroyo
1 min
Póster del partit d'homenatge a Dani Jarque

BarcelonaEl 8 d'agost és un dia marcat en vermell a la memòria de tots els seguidors de l'Espanyol. Avui fa quatre anys que Dani Jarque va morir a Coverciano (Itàlia) de manera sobtada, i l'afició periquita vol recordar-lo amb la mateixa sensibilitat que cada minut 21 dels partits a Cornellà-El Prat. Amb el mateix dolor de cada any des d'aquell tràgic vespre del 2009.

Des de les 12 h i fins a les 19 h, el club mantindrà oberta la porta 21 perquè els seguidors puguin retre el seu homenatge davant l'estàtua de l'excapità blanc-i-blau. Aquest migdia, el capità Sergio García ha fet l'ofrena floral per recordar Jarque, acompanyat dels altres capitans, Joan Capdevila, Diego Colotto i Javi López. També hi era l'entrenador Javier Aguirre.

Durant el dia d'avui, són molts els companys de Jarque que estan enviant missatges de record al central. Un dels més especials és el d'Andrés Iniesta al Twitter: "Avui és 8 d'agost, un dia assenyalat, però no diferent de qualsevol altre des d'aquell 2009. Es fa molt difícil. Dani, et trobo a faltar, amic!", ha piulat.

El mes de juny passat, Cornellà-El Prat va ser l'escenari d'un emotiu partit d'homenatge que va comptar amb la presència de molts dels seus amics al món del futbol.

stats