Futbol
Esports 05/12/2018

L'estadi del Boca Juniors, desallotjat per una amenaça de bomba

La Bombonera ha estat evacuada però la policia ha dit que es tracta d'una falsa alarma

Efe
1 min
L’equip arbitral analitzant l’estat de la gespa de la Bombonera.

Buenos AiresUna amenaça de bomba va obligar dimarts a desallotjar l'estadi Alberto J. Armando del Boca Juniors, conegut com La Bombonera, poques hores abans que els seus jugadors viatgin a Madrid per disputar diumenge davant el River Plate la final de la Copa Libertadores.

Els treballadors del club van haver de ser evacuats després de ser informats pel personal de seguretat que hi havia una amenaça de bomba. Des del ministeri de Seguretat de la ciutat de Buenos Aires, del qual depèn la policia de la capital, van explicar que la divisió d'explosius va inspeccionar l'estadi després de rebre l'amenaça a través d'una trucada telefònica. Més tard, la policia va informar que l'amenaça de bomba havia estat una falsa alarma, ja que els especialistes van revisar durant gairebé dues hores les instal·lacions i van confirmar que no hi havia cap artefacte.

La plantilla del Boca es va entrenar dimarts al matí a porta tancada al complex Pedro Pompilio, situat a pocs metres de La Bombonera, i a la nit, després de ser acomiadats pels seguidors, van emprendre el camí cap a Madrid per jugar la final de la Copa Libertadores.

stats