Futbol
Esports Futbol 19/09/2012

L'excantant d'Oasis Liam Gallagher fa un espectacle al Bernabéu durant el partit del 'seu' City

Eufòric amb el gol de Dzeko (0-1), va córrer per les escales a fer un petó a un agent de seguretat. Poc després, i indignat amb el gol de Marcelo (1-1), va abandonar l'estadi, segons els mitjans anglesos

Efe
2 min

LondresLiam Gallagher, excantant del grup britànic Oasis, va fer un espectacle dimarts a la nit al Santiago Bernabéu i fins i tot va arribar a fer un petó a un guàrdia de seguretat després d'un dels gols del Manchester City, segons han informat aquest dimecres mitjans britànics.

El músic, reconegut aficionat de l'equip que entrena Roberto Mancini, va esclatar d'alegria quan el bosnià Edin Dzeko va marcar per als anglesos al minut 68 (0-1) en el partit que els enfrontava al Reial Madrid i va córrer escales avall per besar un agent de seguretat, narra el diari 'Daily Mirror'.

Malgrat la desmesurada reacció de Gallagher, un portaveu del cantant va assegurar al tabloide 'The Sun' que no va ser expulsat de l'estadi Santiago Bernabéu, on el seu equip va perdre finalment per 3-2. "A Liam li van cridar l'atenció. Estava tan enfadat quan el Madrid va empatar a un que se'n va anar amb els seus companys abans del final. No portaven cap escorta", va assegurar el portaveu.

Segons el rotatiu, Gallagher va decidir abandonar el camp després del gol del brasiler Marcelo (1-1) i es va perdre els tres gols que van arribar en els últims cinc minuts del duel.

L'exvocalista d'Oasis assisteix habitualment a l'Etihad Stadium per veure el Manchester City, i ha cridat l'atenció de la premsa britànica en nombroses ocasions.

Una de les últimes vegades en què les seves celebracions van saltar als mitjans va ser després del derbi entre el City i els seus veïns del Manchester United, quan Gallagher va baixar a la sala de premsa i va ocupar el lloc de Mancini per imitar l'entrenador rival, Alex Ferguson.

stats