FUTBOL
Esports  /  Futbol 22/07/2019

La Federació Espanyola de Futbol obre un termini de tres dies per cobrir la plaça del Reus Deportiu

El màxim òrgan del futbol espanyol taxa en 452.022 euros la plaça, de Segona Divisió B

Ara
1 min
Els jugadors del Reus Deportiu en un partit de la temporada 2018-19

BarcelonaLa Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha obert un termini de tres dies per a aquells clubs interessats en ocupar la plaça del Reus Deportiu i ha fixat en 452.022 euros la quantitat que han de depositar. Aquest acord ha arribat després d'una reunió de la junta directiva de la institució que dirigeix el futbol espanyol, que s'ha celebrat a Las Rozas.

Segons estableixen els articles 105 i 194 del reglament general de la RFEF, aquesta xifra ha sigut calculada en base als deutes contrets pel conjunt català amb la institució espanyola i amb la mateixa categoria. En el cas que hi hagi diversos candidats a ocupar aquesta plaça, la RFEF tindrà en compte els mèrits esportius per determinar el conjunt que finalment l'agafarà. Si cap club es presenta com a candidat o cap compleix els requisits demanats, s'obrirà un nou termini de 48 hores perquè els interessats puguin manifestar la seva voluntat. En aquest cas, el pagament es fixaria en 226.011 euros.

Si conclòs aquest segon termini es donés la mateixa circumstància i ningú es presentés, es passaria a una tercera fase, i per cobrir aquesta vacant de Segona Divisió B es fixaria el pagament de 113.005 euros. S'ha previst una quarta ronda: en cas que ningú es presenti a les anteriors, en què no caldria abonar cap quantitat.

La Federació Espanyola de Futbol ha establert aquest procediment després de constatar que el Reus Deportiu no va presentar l'aval exigit, tal com s'estableix en l'article 105 del reglament. Posteriorment, la junta directiva ha decidit aplicar l'article 194 i taxar la plaça del quadre reusenc en una quantitat definida.

stats