Futbol
Esports Futbol 26/12/2014

El fitxatge de Fernando Torres per l'Atlètic, a l'espera del sí de Cerci al Milan

El club matalasser espera que l'atacant italià accepti la cessió al club 'rossonero' per activar les negociacions amb el davanter espanyol

Efe
2 min

MadridLes negociacions per al fitxatge de Fernando Torres per l'Atlètic de Madrid, avançat amb el Milan i l'entorn del jugador, però encara no tancat, estan a l'espera que l'italià Alessio Cerci accepti la seva cessió al club 'rossonero', la condició per ultimar l'operació per aquest mercat d’hivern.

Així ho han informat a EFE fonts pròximes a la negociació, que està pendent del vistiplau de l’atacant italià al Milan. Cerci va ser fitxat a l'estiu per l'Atlètic, també pretès per l'Inter i el sí o no a aquest club determinarà l'avanç de les converses, que aquest divendres seran represes per totes les parts.

Quant Cerci accepti la cessió, si finalment ho fa, s'asseuran totes les bases per a la tornada de Fernando Torres al club matalasser, en el qual es va criar en la pedrera, va ser l'emblema de l'equip des del seu debut amb la plantilla professional en 2000 -2001 i del qual va sortir en l'estiu de 2007 rumb al Liverpool anglès.

Es definiran llavors tots els detalls de l'arribada de Torres l'Atlètic, de la qual està tot plantejat en línies generals, i el préstec fins el 30 de juny de 2015 de Cerci a Milà, ja que amb el sí del jugador italià tot quedaria desbloquejat i podria quedar segellat en els pròxims dies.

Cerci, fitxat el passat estiu des del Torino per 18 milions d'euros en l'últim dia del termini de fitxatges, amb prou feines ha comptat amb partits en aquest primer tram del curs, en què ha repartit els seus 248 minuts en nou partits, només un com titular, l'anada de la Copa del Rei contra el L'Hospitalet a inicis de desembre.

El fitxatge de Fernando Torres és un desig en què treballa l'Atlètic des de fa dies. Llavors, va posar en marxa les negociacions amb l'opinió acordada de tots els estaments del club, des de la directiva fins el mateix tècnic, l'argentí Diego Simeone, per reforçar l'atac matalasser per a la segona part de la temporada.

El davanter madrileny, que el proper mes de març complirà 31 anys, ha jugat deu partits de la Lliga italiana, set d'ells com a titular, amb el Milan, en el qual està cedit durant dos cursos pel Chelsea, encara que la seva última trobada del campionat data de fa un mes, el 23 novembre 2014 contra l'Inter de Milà.

stats