Brasil 2014
Esports  /  Futbol 10/07/2014

La FIFA manté la sanció de quatre mesos a Luis Suárez

El Comité d'Apel·lació desestima el recurs presentat tant pel jugador com per la Federació Uruguaiana, i ara recorreran al TAS

Ara
1 min

BarcelonaEl Comitè d'Apel·lació de la FIFA ha "desestimat" el recurs presentat tant per Luis Suárez com per la Federació Uruguaiana de futbol i ha "confirmat la resolució dictada per la comissió disciplinària de la FIFA el 25 juny 2014 en la seva totalitat", segons ha dit l'òrgan rector del futbol a través d'un comunicat.

És a dir, que manté la sanció de nou partits amb l'Uruguai i de quatre mesos sense poder participar en cap activitat regulada per aquest organisme. De totes maneres, tant Luis Suárez com la Federació Uruguaiana poden encara presentar un darrer recurs al Tribunal d'Arbitratge de l'Esport (TAS). Els advocats ja estan treballant per esgotar aquesta última via.

El jugador uruguaià, propietat del Liverpool, està pendent que s'oficialitzi l'acord amb el Barça, pel qual el club blaugrana pagarà uns 75 milions d'euros, tot i que d'acord amb aquesta sanció estarà quatre mesos sense poder jugar ni entrenar-se amb els blaugranes.

stats