Futbol
Esports Futbol 29/08/2013

Franck Ribéry, millor jugador UEFA del 2013

L'extrem francès del campió de la Champions, el Bayern Munic, ha superat en la votació final Leo Messi i Cristiano Ronaldo, que ni tan sols ha assistit a la gala

Ara
1 min

BarcelonaFranck Ribéry s'ha convertit aquest dijous en el millor jugador europeu del 2013. L'extrem del Bayern Munic, vigent campió de la Champions, ha recollit el testimoni d'Andrés Iniesta, campió el 2012. El francès s'ha imposat en la votació als altres finalistes, Leo Messi i Cristiano Ronaldo.

El francès ha reconegut que guanyar la Champions l'any passat va "completar una temporada fabulosa" en què el Bayern va guanyar el triplet. Un èxit que, de fet, l'ha ajudat a guanyar el guardó individual. Un altre company seu, Arjen Robben, estava entre els nominats però va quedar-se fora dels finalistes. "És un moment molt especial després d'una temporada fantàstica. Vull agrair a tots els meus companys la gran temporada que m'han ajudat a fer".

Leo Messi va ser el màxim golejador europeu, gràcies sobretot als seus 46 gols a la Lliga. Però les seves xifres individuals no han sigut suficients per donar-li el títol. "Va ser una alegria tornar a guanyar la Lliga, però va ser una pena acabar com vam acabar la Champions, on el Bayern va ser molt superior en semifinals", ha analitzat l'argentí.

Sobre el nou any, Messi ha admès que "cada any és més difícil, els clubs s'estan preparant millor i són més forts cada temporada, però nosaltres ens estem preparant per aconseguir el màxim de títols possibles".

stats