Esports Futbol 27/11/2010

El Marsella és líder, després de golejar al Montpeller (4-0) i aprofitar l'empat del Lilla a Bordeus

La golejada al Velòdrom, davant el Montpeller, situa al capdavant de la classificació al conjunt de Didier Deschamps. Lucho González, Cheyrou, Valbuena i Remy marquen els gols

Adrià Soldevila

BarcelonaL'Olympique de Marsella és nou líder de la Lliga Francesa de futbol, després de golejar per 4 a 0 al Montpeller i aprofitar-se del relliscada del Lilla, que només ha pogut empatar (1-1) amb el Bordeus.

Moussa Sow ha avançat el Lilla a la mitja hora i Adil Rami, en pròpia porta, ha proporcionat l'empat pel Bordeus a l'inici de la segona part.

Al Velòdrom, l'argentí Lucho González ha obert el marcador, seguit de Benoit Cheyrou. Abans del descans, Matthieu Valbuena ha sentenciat el xoc mentre que Loic Remy ha arrodonitr la victòria a l'últim minut.

Per altra banda, el Mònaco ha sigutr incapaç de treure els tres punts de la seva cita amb el Niça, que ha jugat des de la mitja hora amb un futbolista menys per l'expulsió de Drissa Diakite. El coreà Chu-Young Park ha marcat per a l'equip monegasc a un quart d'hora del final però a cinc minuts del tancament, Eric Mouloungui ha establert l'empat. El Rennes ha donat un pas enrere en la seva visita al camp del Lorient, on ha perdut per 2-0 amb els gols de Jacques Alaixys Romao i Jeremy Morel. El Nancy i el Saint Etienne han empatat a un gol i l'Arles Avignon, dels espanyols Álvaro Mejía i Paco Pavón, ha tornat a perdre (3-0) al camp del Valenciennes i segueix cuer.

Finalment, el xoc entre el Brest i el Lens, ha estat suspès a la mitja part a causa de la forta nevada.