LLIGA FRANCESA
Esports Futbol 08/05/2011

L'Olympique de Lió fa un favor al Lilla i guanya a l'Olympique de Marsella a Gérland (3-2)

El Lilla, que ahir va guanyar per 0-1 al camp del Nancy, es distancia encara més del segon classificat, l'Olympique de Marsella, a falta de 4 jornades pel final

Adrià Soldevila
Els jugadors del Lió celebren el tercer gol, obra de Cris.

BarcelonaL'Olympique de Lió ha guanyat avui al Marsella, en l'últim partit de la jornada a la Ligue 1, i un dels més decisius de la jornada.

El Lilla va guanyar ahir al camp del Nancy i esperava avui una derrota del Marsella, per poder distanciar-se encara més del segon classificat de la lliga francesa i deixar mig sentenciada la competició, a falta de quatre jornades pel final. L'Olimpique de Lió ha complert i ha guanyat el partit. S'han avançat els locals en el minut 25, amb un gol de Lisandro López des del punt de penal. En el 65, el 'Chelo' Delgado ha marcat el segon i ha semblat tancar el partit, però no ha estat així.

L'Olympique de Marsella, en 7 minuts (del 70 al 77) i amb gols de Lucho González i Remy, ha aconseguit remuntar i empatar el partit i, fins i tot, ha intentat anar a buscar el tercer per mantenir la distància d'un punt amb el Lilla. Però qui ha aconseguit el tercer ha estat el Lió, amb un gran gol del central brasiler Cris, fent una bona rematada des de la frontal de l'àrea.

Aquest marcador deixa el Lilla líder, amb 66 punts, quatre més que el Marsella. L'Olympique de Lió és tercer i disputaria la fase prèvia de la Lliga de Campions.